Een laadpaal of wallbox voor uw elektrische of hybride auto!

Comfortabele laadoplossingen voor thuis

Door actief in te zetten op hernieuwbare energie, dragen we allemaal ons steentje bij voor het milieu. Heeft u een elektrische wagen of beschikt u over zonnepanelen? Dan zijn elektrische laadpalen zeker iets voor u!

U rijd momenteel elektrisch, of maakt kortelings de overstap? Dan is het onmisbaar om thuis uw wagen voordelig te kunnen opladen. Uw wagen opladen via een traditioneel stopcontact kan werken, maar gebruik u best als noodoplossing. Het gebrek aan monitoring of de noodzakelijke beveiliging is de reden bij uitstek waarom we dit absoluut afraden. Uw wagen opladen met een vaste laadpaal is de betere en ideale oplossing hiervoor. Voor residentiële installaties, gebruiken we de snelle en veilige laadpalen van SMAPPEE of gaan we voor een duurzame toekomst met toestellen van WALLBOX.

Elektrische laadpalen
Elektrische laadpalen

Deze elektrische laadpalen hebben tevens een ingebouwd energiebeheersysteem, waardoor u snel en makkelijk uw energie kan beheren en inzicht krijgt op het totaalverbruik. In “realtime” krijgt u het overzicht van uw zonneproductie, sluimer- en energieverbruik en kan u (indien nodig) makkelijk bijsturen om geld en energie te besparen.

  • Tot 6x goedkoper laden met slim energiebeheer
  • Revolutionaire technologie
  • Veilig en gebruiksvriendelijk